För dig som privatperson

Vi på Let’s Paint uppskattar de mindre projekten minst lika mycket för de stora och erbjuder en hel del tjänster för dig som privatperson. Behöver du hjälp med utvändig målning av villan eller taket? Kanske ska du renovera och vill ha hjälp med väggmålning eller tapetsering? Vi erbjuder hjälp med konsultation och färgsättning inför målning för att göra processen lättare för dig. Med ett starkt servicetänk och hantverkare som brinner för hantverket finns vi med från start till slut. Vi jobbar aktivt mot att minska svinn och använder enbart miljömärkta produkter. Med hjälp av oss på Let’s Paint får du arbetet gjort på ett kvalitetsäkrat sätt som är skonsamt för miljön.


Vid anlitning av våra tjänster har du rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du kan få avdrag från din skatt vid reparation, ombyggnad och tillbyggnad. För att få ROT-avdrag behöver vi ditt personnummer och fastighetsbeteckning. Bor du i bostadsrätt behöver vi även organisationsnummer för din Brf samt lägenhetsnummer. Vi sköter sedan det administrativa arbetet och drar av den summa du har rätt till direkt på fakturan.

Re:use our paint

Behöver du som privatperson, förening eller förskola färg och vill vara med och hjälpa oss med vårt mål att minska färgsvinnet?
Exakt som det låter så erbjuder vi er att återanvända vår färg som är överbliven och inte kan återanvändas till en symbolisk summa som går oavkortat via Swish direkt till Norrköpings stadsmission!

Skicka in dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Kontakta oss