Våra tjänster

Let's Paint utför de flesta förekommande typer av måleri, bland annat reparationsmåleri och underhållsmåleri för fastighetsbolag, bostadsföreningar, företag, industrier m.fl. Alla våra tjänster utförs med hög kvalitet.


Våra tjänster

Entreprenadmålning

Vi erbjuder målningsarbeten på både de större och de mindre entreprenaderna. Våra skickliga målare tar alltid hänsyn till era behov och garanterar ett snyggt resultat.

Industrimålning

Anlita oss för målning/sprutmålning av små som stora industrier för ett professionellt utfört arbete. Vi erbjuder även golvmålning och rostskyddsmålning för hela din industri.

Reparationsmåleri

Behöver din fastighet repareras? Let’s Paint erbjuder reparationsmåleri och underhåll av allt från äldre till nyare fastigheter. Våra skickliga hantverkare garanterar noggrant reparationsmåleri som är hållbart både för dig och för miljön.

Underhållsmåleri

Med hjälp av tjänsten underhållsmåleri kan du hålla din interiör/exteriör fräsch och snygg under en längre tid. Vi erbjuder underhållsmåleri på ytor med många olika storlekar och behov.

Tapetsering

Vi erbjuder tjänster inom att som har med tapetsering att göra och garanterar noggrann tapetsering med ett snyggt resultat. Våra duktiga tapetserare hjälper dig med allt från den lilla fondväggen till hela lokalen.

Färgsättning

Färgsättning kan ge stor påverkan på hur en interiör/exteriör upplevs. Med vår erfarenhet av måleri och dekor hjälper vi dig att hitta den bästa färgsättningen för just dig och ditt behov. Du får personlig hjälp av våra skickliga medarbetare som berättar vad som är viktigt att tänka på och tar fram färgförslag baserat på utrymmet och dina önskemål.

Fönstermålning

Med mycket erfarenhet av fönstermålning fräschar vi till listerna kring fönstret för en snyggare helhetsuppfattning. Innan målningen påbörjas kontrolleras fönstrets skick för att garantera att rätt tillvägagångssätt väljs och vi kan försäkra oss om ett resultat med hög kvalitet. 

Rådgivning

För att garantera att du får ett så bra resultat som möjligt på det arbete vi gör åt dig erbjuder vi rådgivning innan arbetet utförs. Med hjälp av denna rådgivning kan vi med vår långa erfarenhet hjälper dig att välja det bästa tillvägagångssättet för dina önskemål och behov.

Våtrumsmålning

Uppdatera badrummet eller tvättstugan med hjälp av våtrumsmålning. Vi har många certifierade målare som utför våtrumsmålning enligt MVK, måleribranschens våtrumskontroll.

Offertformulär

Välj fil Ändra